Evenimente
EVENIMENTE PDF Imprimare Email

EVENIMENT 26.02.2015

În 26 februarie 2015, a avut loc un spectacol surpriză, de dansuri populare, pentru draga noastră prietenă Ramona Mîndru. Momentul a fost susținut de un grup de copii din cadrul Asociației Culturale Lida. Astfel de momente sunt binevenite pentru a da strălucire unui eveniment important din viața dumneavoastră.

 

NUNTĂ LA PALAT 2015

În perioada 16-18 ianuarie 2015, Asociația Culturală Lida va fi prezentă la un eveniment care a devenit etalon al industriei nunților din Transilvania. Este vorba despre expoziția de nunți „Nuntă la Palat", expoziție care va aduce multe noutăți din domeniu. Aici se vor lansa colecțiile multor prestigioase case de modă, precum și noile colecții de bijuterii, decorațiuni, invitații de nuntă și nu numai.

Asociația Culturală Lida este prezentă la acest eveniment cu un stand de prezentare a serviciilor pe care le oferă tuturor celor care doresc să-și facă nunta mai frumoasă și mai autentică.

Astfel, puteți să contractați direct momente artistice de excepție pentru nunta dumneavoastră: o suită de dansuri populare românești interpretate de ansambluri de tineri dansatori și/sau cântece populare românești interpretate de cunoscuta interpretă de muzică populară din zona Ardealului, d-na Maria Golban Șomlea.

Astfel de momente sunt binevenite pentru a da strălucire nunții dumneavoastră, pentru a destinde invitații și pentru a anima întreaga atmosferă.

 


Parteneri

 

 

Catwalk

 

SC AB CONT SRL

 

SC ANCORINVEST SRL