NUNTĂ PDF Imprimare Email

Vă doriți ca nunta dumneavoastră să fie de pomină iar invitații să-și amintească cu drag de fiecare moment pregătit pentru a-i binedispune? Surprizele artistice sunt cele mai potrivite momente. Iar muzica și jocul popular nu pot să lipsească pentru că reprezintă sarea și piperul pentru o nuntă reușită.

 

Ansamblurile de dansuri populare aflate sub umbrela Asociației Culturale Lida vă pot face nunta mai frumoasă și vă pot aduce un strop din emoția muzicii și dansului popular tradițional românesc printr-un moment artistic care va fi, cu siguranță, foarte apreciat de către invitații dumneavoastră.

 

Cântecul popular românesc se aude minunat prin glasul d-nei Maria Golban Șomlea. Dacă doriți ca vocea ei să bucure invitații și să-i înveselească la cea mai frumoasă și importantă petrecere din viața dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați.

 

Interpret de muzică populară, organizator și prezentator de evenimente, Maria Golban Șomlea este pasionată de cultura tradițională și iubitoare a satului românesc. Dorește ca prin muzica ei să aducă în prezent și să ducă mai departe viaţa vetrelor folclorice de altădată.

 

Astfel de momente sunt binevenite pentru a da strălucire nunții dumneavoastră, pentru a destinde invitații și pentru a anima întreaga atmosferă.

 

Relații la telefon:

0745 045 549 e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza - Maria Crișan, președinte Asociația Culturală Lida

0744 438 984 - Daniel Rusu, instructor dans

0753 918 900 - Maria Golban Șomlea, interpret de muzica populară 

 

 

Parteneri

 

 

Catwalk

 

SC AB CONT SRL

 

SC ANCORINVEST SRL