VOLUNTARIAT PDF Imprimare Email


Asociația Culturală Lida sprijnă voluntariatul şi încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele derulate.


Căutăm voluntari!

Dacă știi să dansezi (orice tip de dans) dacă vrei să-i înveți și pe alții să danseze, dacă îți face plăcere să te implici voluntar în acest scop, te așteptăm în echipa noastră!

Ne poți contacta la telefon: 0745 045 549 sau e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Vino să voluntariezi în cadrul asociației! Munca ta va aduce un plus de valoare proiectelor noastre și vei avea ocazia să contribui alături de noi la promovarea tradițiilor autentice românești.


Voluntariatul presupune activităţile de interes public desfăşurate la inițiativa proprie a fiecărei persoane, în folosul altora, fără a primi o contraprestaţie materială.


Cum devii voluntar?

Trimite la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza un mesaj cu CV-ul tău și o scurtă descriere despre tine.

 

Parteneri

 

 

Catwalk

 

SC AB CONT SRL

 

SC ANCORINVEST SRL